Desenvolupem parcs solars des del seu inici, gestionant la venda en preconstrucció o en operació, i col·laborant en l’eficient gestió dels actius.

Fins

80% 

D’energia extreta de l’energia solar rebuda als models instal·lats.

Fins

30 anys 

De vida útil dels panells solars instal·lats a les nostres instal·lacions.

Fins

75% 

D’estalvi a les factures d’electricitat.

Fins

-1,5 

Tones de CO2 emesas a l’atmosfera cada any.

 

Un parc solar és una instal·lació a gran escala que utilitza panells fotovoltaics per convertir la llum solar en electricitat. Aquests parcs, ubicats en terrenys amplis, capturen l’energia del sol mitjançant cèl·lules solars, generant un corrent elèctric que envia a la xarxa elèctrica per a la seva distribució i ús.

Desenvolupar un parc solar amb Escala Renovables és la millor opció per la nostra experiència i compromís amb la sostenibilitat. Comptem amb un equip d’experts en energia renovable, tecnologia de punta i una sòlida trajectòria en projectes d’èxit. A més, oferim solucions personalitzades i un enfocament integral que inclou des del disseny i la construcció fins a l’operació i el manteniment del parc solar.

Desenvolupar un parc solar porta nombrosos beneficis. Primer, produeix energia neta, reduint significativament les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i ajudant a combatre el canvi climàtic. Segon, els costos d’operació són baixos, ja que el sol és una font d’energia gratuïta i inesgotable. Tercer, promou la independència energètica, disminuint la dependència de combustibles fòssils. Finalment, impulsa el desenvolupament econòmic local mitjançant la creació de llocs de treball en les fases de construcció i operació, contribuint al benestar de la comunitat.

En quantes fases se separa el desenvolupament d’un parc?

1. Desenvolupament

La fase de desenvolupament és fonamental per a l’èxit de qualsevol parc solar. Durant aquest procés, es fa una anàlisi exhaustiva del lloc, que inclou estudis de viabilitat, avaluació de l’impacte ambiental, permisos i llicències necessàries. També es duu a terme el disseny del projecte, assegurant que la ubicació, l’orientació dels panells solars i la capacitat del parc maximitzin l’eficiència i la rendibilitat de la instal·lació.

2. Construcció

Una vegada completada la fase de desenvolupament, es procedeix a la construcció del parc solar. Aquesta etapa inclou la preparació del terreny, la instal·lació dels panells solars, la infraestructura elèctrica i les connexions a la xarxa. El nostre equip d’experts assegura que cada pas s’executi amb precisió i compleixi els estàndards més alts de qualitat i seguretat, garantint la durabilitat i el rendiment òptim del parc.

3. Bateries

La integració de sistemes d’emmagatzematge a bateries és clau per maximitzar l’aprofitament de l’energia solar generada. En aquesta fase, s’instal·len bateries avançades que permeten emmagatzemar l’excés d’energia produïda durant les hores de radiació solar més gran, per al seu ús en moments de baixa producció o durant la nit. Això no sols millora l’eficiència energètica, sinó que també aporta estabilitat a la xarxa elèctrica i redueix la dependència de fonts d’energia no renovables.

4. Manteniment

Una vegada que el parc solar està en funcionament, és essencial garantir-ne el rendiment a llarg termini. La fase d’Operació i Manteniment (O&M) inclou la supervisió contínua del rendiment del sistema, el manteniment preventiu i correctiu, i la gestió de qualsevol incident que pugui sorgir. El nostre equip especialitzat s’encarrega de mantenir el parc solar en condicions òptimes, assegurant-ne l’eficiència, la longevitat i el retorn d’inversió.

Alguns dels nostres projectes

El que els nostres clients opinen de nosaltres

¿Tienes dudas con los parques solares?

Si todavía tienes dudas con los parques solares, aquí tienes respuestas a las preguntas más frecuentes. Si necesitas más soporte puedes contactarnos al 873 631 208.

Un parque solar es una instalación a gran escala diseñada para generar electricidad a partir de la energía solar. Consiste en una gran cantidad de paneles solares fotovoltaicos que convierten la luz solar en electricidad. Estos parques pueden ocupar extensas áreas de terreno y están conectados a la red eléctrica para suministrar energía a hogares, industrias y otros usuarios.

Generan energía limpia y renovable y no emiten gases de efecto invernadero durante su operación, ayudando a reducir la contaminación y combatir el cambio climático, ayudan a diversificar las fuentes de energía y reducir la dependencia de combustibles fósiles y la importación de energía.

El futuro de los parques solares es prometedor, con una creciente adopción a nivel mundial. Las innovaciones tecnológicas están mejorando la eficiencia y reduciendo los costos de los paneles solares, haciendo que esta fuente de energía sea cada vez más competitiva.

En EscalaRenovables somo expertos en desarrollo de parques. Tenemos muchos años de experiencia y una gran cantidad de parques desarrollados por nosotros, desde el diseño base hasta su construcción y conexión a la red eléctrica.